shark's FotoPage

By: shark beskal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 7-Jan-2009 11:50 Email | Share | | Bookmark

Da 7 hari kita tggl kn 2008, br lah sempat aku upload nie.. 2008 byk meninggalkn kesan yg amat mendalam dkt aku mcm dugaan aku tempohi, aku nie jenis gemble ape dpn mata sebat jer yg penting hati mau kuat beb.. 2009 nie aku cube bt sesuatu yg meninggalkn kenangan manis.. ermm manis mcm mn aku pon xtau yg penting ari nie lbh baik dr smlm n sok lbh baik dr arini..



Wednesday, 7-Jan-2009 11:22 Email | Share | | Bookmark

Selamat Pengantin baru kepada photographer lipas pencen, kalu nk tau dia nie 1 line jer ngan aku..
sempat la g shoot tok dia just ske2 aku n hellomaker walaupon berlari sana sini hehe
For u Lipas n pasangan nie je dpt aku tatapkn





Wednesday, 7-Jan-2009 08:42 Email | Share | | Bookmark

Maaf kepada Pengantin Huzaimi & Suriati bkn xmo upload gambo nie tp lmbt jer, byk kje la besa la nk msk tahun baru.. Taniah la kepada kedua-dua mempelai kerana sudah menghabiskan masa bujang dan ke arah alam rumah tangga.. Huzaimi ini adalah rakan sekerja kpd mozabas (sifu eden) hehehe



Monday, 29-Dec-2008 05:14 Email | Share | | Bookmark

Pada 19 Disember 2008 aku sempat untuk pergi ke majlis pernikahan Zaihan & Shahlan, Zaihan nie kire aku nyer chater (lame m'hilang).. lme gak knl tp tau2 da nk kawen so pada majlis perkahwinannya pada 20 Disember 2008 aku xpat nk dtg sbb ade job len.. aku dtg time diorg nikah jer jumaat, tu pon aku xsempat tgk diorg nikah dtg mkn jer .. Nk xnk doirg kne la jd bahan xprimen aku .. tankz bro n sis



Photographer : - awie@shark a.k.a beskalmuda
Design by : - awie@shark a.k.a beskalmuda

Untuk Tempahan atau pertanyaan sila hubungi :

Tel : 012-235 3842
email : syarqawi_shark@yahoo.com


Tuesday, 23-Dec-2008 15:22 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Azizah & Omar

Pada 29 November 2008 berlangsung Majlis Perkahwinan pasangan mempelai Azizah & Omar berlangsung di Tun Ghaffar Baba Hutan Perca juga dikenali Felda Hutan Perca.

Nikah berlansung pada 28 November 2008 hari Jumaat pada pukul 10.30 pg, sebelah petangnya aku bt seisi outdoor di A'famosa Melaka.. Pada hari tu nasib x menyebelahi aku dan pasangan mempelai
kerana cuaca agk suram.. (nk ujan tgh2 shoot outdoor) yang penting mereka nie supporting gler sbb redah kan aje hujan2 tu..










Photographer : - awie@shark a.k.a beskalmuda
Design by : - awie@shark a.k.a beskalmuda

Untuk Tempahan atau pertanyaan sila hubungi :

Tel : 012-235 3842
email : syarqawi_shark@yahoo.com


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net